Isolatie 2-onder-1 kap

Als je in een 2-onder-1 kap woning woont kan goed isoleren problemen opleveren. Doordat de woningen aan elkaar vastzitten kan het bijvoorbeeld lastig zijn om dakisolatie toe te passen. Met isolatieplaten moet er altijd rekening mee worden gehouden dat beide daken tegelijkertijd geïsoleerd moeten worden om geen hoogteverschil te creëren. Goed overleg met de buren is dus noodzakelijk.

Wat als je buren niet instemmen met isolatie?

Als je buren geen isolatie aan willen brengen in het dak is er nu een revolutionair ander middel om je dak te laten isoleren. Het zogenaamde thermo-reflecterende isolatiefolie is zo dun dat het hoogteverschil dat normaliter ontstaat verleden tijd is. Het is makkelijk aan te brengen van buitenaf zodat er geen rommel in huis ontstaat.

Wat is het voordeel van thermo-reflecteren isolatiefolie?

Het isolatiefolie heeft vele voordelen. Zo is het bestand tegen rot en stoot het knaagdieren en ongedierte af. Het soepele en lichte materiaal is makkelijk in alle hoekjes aan te brengen en doordat het niet dik is neemt het weinig ruimte in beslag. Het bevat geen micro-deeltjes en is daardoor geheel anti-allergisch. De geweldige thermische kracht zorgt voor goede isolatie zowel bij warmte als bij koud weer.

Wat kost woningisolatie?

Benader isolatiebedrijven in jouw regio en vraag tot 4 offertes op. Leg het aanbod vervolgens naast elkaar en vind de beste expert voor jouw klus.

Vind de beste vakman

Vergelijk offertes van isolatiebedrijven