Algemene voorwaarden

Voor iedereen die houdt van simpel en helder, hebben we onze algemene voorwaarden in duidelijke taal opgeschreven: Klant = Koning

Het aanbod:

We vertellen je altijd eerlijk wat, wanneer en hoe je iets kunt kopen, wat het kost en of je het kunt ruilen. Beloofd.

De overeenkomst:

Je doet online zaken met ons in een veilige webomgeving. Als je een bestelling bij ons doet, krijg je daarvan een bevestiging per e-mail. Wij voegen alle informatie en gegevens die je nodig hebt bij je bestelling, maar het meeste vind je ook op onze site. Het is natuurlijk wel handig als je de (digitale) bon goed bewaart.

Uitsluiting herroepingrecht:

Je begrijpt vast dat je de volgende artikelen niet kunt terugsturen: Artikelen waarvan de verpakking is geopend.

De prijs:

Er is geen verschil tussen de prijzen in onze winkels en op onze website. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw en alle wettelijke bijdragen. Je hebt recht op een goed product, punt. Is er toch iets mee aan de hand, dan lossen we het voor je op. Hierbij volgen we altijd de wet.

Levering en uitvoering:

Wij doen ons best om jou goed van dienst te zijn. Daar zijn we een beetje obsessief in. Als je iets bij ons bestelt, ontvang je het binnen 5 werkdagen. Tenzij we iets anders met je hebben afgesproken. Als de bezorging van het product langer duurt, of als we niet alles op tijd kunnen bezorgen, hoor je dat zo snel mogelijk. Als we een besteld product niet meer kunnen leveren krijg je je geld terug, of bieden we je een goed alternatief aan.

Heb je een klacht? Vervelend:

We doen er alles aan om je klacht te verhelpen. Uiteraard hebben we daar een mooie procedure voor. Als je een klacht hebt, laat het ons dan snel weten. Omschrijf je probleem zo duidelijk mogelijk, dan kunnen we je goed helpen. Uiterlijk binnen 2 dagen krijg je antwoord van ons. We helpen je direct, of je hoort hoeveel tijd we nodig hebben om het recht te zetten.

Gebruik van deze site betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert:

Voor de verkoop van een lot, in de staat zoals het zich bevindt, gekend door de koper, zonder enige garantie van maten, kwaliteit of kwantiteit. De leveringstermijn kan geen aanleiding geven tot enige schadevergoeding; de klant dient aanwezig te zijn bij het afleveren der koopwaren en is gehouden zowel de maten, de kwaliteit en kwantiteit te controleren. Alle klachten dienen gegrond en behoorlijk gemotiveerd, schriftelijk en aangetekend, binnen de acht dagen, aan ons geadresseerd te worden. Deze factuur dient contant betaald te worden, zo niet brengt ze van rechtswege en zonder ingebrekestelling, een verwijlintrest op t.b.v. 15% per jaar, en dit te rekenen vanaf de factuurdatum; ook worden ze van rechtswege verhoogd met 15% ten titel van schadevergoeding. Uitsluitend de rechtbanken van Turnhout zijn bevoegd om kennis te nemen van alle betwistingen betreffende deze factuur. In elk geval blijven de geleverde goederen, tot volledige betaling van de levering, eigendom van Isolatie.be

De op deze website getoonde informatie wordt door Isolatie.be met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Isolatie.be verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Isolatie.be worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Isolatie.be aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Isolatie.be aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Isolatie.be opgenomen informatie en tarieven. Hoewel Isolatie.be alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Isolatie.be niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

PRIVACYBELEID

Dit privacybeleid benadrukt hoe Isolatie.be de verzamelde gegevens via zijn websites gebruikt; Uw gegevens worden ENKEL gebruikt om met u te communiceren over uw gevraagde producten of diensten!

BTW nummer: BE 0441.481.048