Isolatie.be Hoofdkantoor

Bleukenlaan 15, 2300 Turnhout
Bel ons: 014 43 98 67

Maandag open van 9 uur tot en met 17 uur
Dinsdag  open van 9 uur tot en met 17 uur
Donderdag  open van 9 uur tot en met 17 uur
 
Woensdag en vrijdag enkel op afspraak
Zaterdag, zondag en feestdagen gesloten

Vraag & antwoord

Hier vind je het antwoord op veel gestelde vragen.

Hoe lang duurt de levering?

Wij nemen met u contact op om een geschikte leverdatum af te spreken. Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 24 uur te leveren indien gewenst. Afhankelijk van de drukte en van de beschikbare vrachtwagens kan dit af en toe echter wat langer duren (max. 2 tot 3 werkdagen).

Hoeveel bedraagt de leverkost?

De leverkost is afhankelijk van waar wij moeten leveren. Levering gebeurt vanaf ons hoofdkantoor te Turnhout. De leverkost wordt tijdens het afrekenen automatisch bepaald aan de hand van uw verzendadres.

  • Tot en met 40 km bedraagt de leverkost € 50 incl. BTW.
  • Tot en met 100 km bedraagt de leverkost € 75 incl. BTW
  • Tot en met 200 km bedraagt de leverkost € 100 incl. BTW
  • Boven 200 km bedraagt de leverkost € 100 incl. BTW + € 0,5 incl. BTW voor elke extra km die gereden moet worden boven de 200 km.
Wat gebeurt er precies na de bestelling?

Na de bestelling zal u een bevestiging van uw bestelling ontvangen op het e-mailadres dat u tijdens de bestelling heeft opgegeven.

Na ontvangst van uw betaling nemen wij telefonisch contact met u op om een geschikte leverdatum af te spreken. U ontvangt kort daarna ook de factuur voor uw bestelling.

Op de afgesproken datum en tijdstip zullen wij op het leveradres komen leveren.

Kom ik in aanmerking voor een overheidspremie?

Indien u een particulier bent (geen bedrijf) dan komt u in aanmerking voor een premie van de overheid. Deze premie bedraagt € 3 per m² en is enkel van toepassing op isolatie waarvan de R-waarde (het isolatievermogen) minstens 4,5 m² K/W bedraagt.

U krijgt deze korting niet vanzelf en dit loopt niet via ons. U moet dit aanvragen bij uw netbeheerder en een kopie van onze factuur bezorgen. Uw netbeheerder zal deze premie aan u uitbetalen.

Welke betaalmethodes worden ondersteund?

Alle gangbare betaalmethodes worden ondersteund. U kan veilig online betalen via Bancontact (Mister Cash), Maestro, Visa, MasterCard, iDEAL of Sofort.

Wilt u toch liever betalen via een gewone bankoverschrijving? Ook dat is mogelijk. Hou er in dat geval wel rekening mee dat wij pas kunnen leveren na ontvangst van de betaling op onze rekening.

Is het veilig om online te bestellen?

Wij nemen uw veiligheid serieus. Onze gehele webshop is toegankelijk via een beveiligde SSL verbinding. Tijdens het afrekenen wordt u doorgestuurd naar een beveiligde betaalomgeving.

Betaling via een gewone bankoverschrijving is echter ook mogelijk. Hou er in dat geval wel rekening mee dat wij pas kunnen leveren na ontvangst van de betaling op onze rekening.

Ontvang ik een factuur van mijn bestelling?

Ja, bij elke bestelling ontvangt u een factuur. Deze factuur wordt naar u verstuurd na de ontvangst van uw betaling.

Ik heb een andere vraag.

Stel je vraag gerust via het contactformulier hiernaast of bel ons even op: 014 43 98 67.

Onze vestiging

Wij zij gevestigd in Turnhout. Je kan de openingsuren, locatie en gegevens van onze vestiging vinden op de pagina Onze vestiging.

Stuur ons een bericht