Kooltherm platen

Kooltherm platen is een soort van isolatiemateriaal dat gemaakt is van hardschuim. Het heeft een vrij hoge isolatiewaarde. Doordat het zo goed isoleert is er minder materiaal nodig en kan er dus met smallere platen gewerkt worden. Het is dus ruimtebesparend, ideaal voor in kleinere woningen.

Wat zijn de kosten van kooltherm platen?

Kosten per vierkante meter voor isolatie met kooltherm platen beginnen al bij slechts €5 euro per vierkante meter. Echter dit is de dunste plaat en geeft dus de minste isolatie. De kosten per vierkante meter kunnen oplopen tot €25 euro per vierkante meter. Kooltherm is dus ontzettend flexibel in de mogelijkheden wat betreft budget en gewenste isolatie.

Wat zijn de voordelen van koolthermisolatie?

Kooltherm platen hebben door de hoge dichtheid een grote isolatiewaarde. Het werkt dus erg ruimtebesparend. Daarnaast is het milieuvriendelijk materiaal waarvan het gemaakt is en is het door zijn lichte gewicht erg makkelijk aan te brengen. Hierdoor is het zowel voor renovatie als voor nieuwbouw erg geschikt. Dankzij het materiaal en de hoge dichtheid is kooltherm ontzettend brandveilig en het wordt dan ook veel gebruikt in openbare gebouwen.

Wat kost woningisolatie?

Benader isolatiebedrijven in jouw regio en vraag tot 4 offertes op. Leg het aanbod vervolgens naast elkaar en vind de beste expert voor jouw klus.

Vind de beste vakman

Vergelijk offertes van isolatiebedrijven