Isolatie.be bestaat reeds 25 jaar. Aanvankelijk zijn wij gestart onder de naam IsolatieKONING in Turnhout. Sinds 2016 zijn wij verhuisd naar een andere locatie in Turnhout waar wij meer plaats hebben voor onze groeiende activiteiten.

Omdat we ons meer en meer zijn gaan toeleggen op de verkoop via internet (lagere kostprijs en snellere levering voor onze klanten) hebben wij onze naam omgedoopt tot isolatie.be. Met deze naam willen wij duidelijk maken dat wij een autoriteit zijn op het vlak van isolatie in België. Hét aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met isoleren. Met 25 jaar ervaring mag je er tenslotte zeker van zijn dat wij het reilen en zeilen kennen in de wereld van isolatie.

Bij isolatie.be stellen wij de klant centraal. Wij proberen onze expertise te delen om gepaste en vooral betaalbare isolatie te voorzien aan iedereen.

Ook aannemers zijn bij ons meer dan welkom. Neem vrijblijvend contact op met ons, want voor aannemers die vaker isolatie willen bestellen bij ons kunnen wij speciale voordeeltarieven hanteren.

WIj heten je alvast welkom op isolatie.be.