Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Celit

Heb je er wel eens aan zitten denken om je huis te laten isoleren? Dan kun je dat het beste duurzaam en damp-open doen. Een isolerend middel die aan deze eisen voldoet is Celit. Celit kan zowel gebruikt worden om de wanden en de daken te laten isoleren. Wanneer het gebruikt wordt voor de wanden, wordt het Celit 3D genoemd en voor de daken Celit 4D.

Waar voldoet Celit aan?

Het isolerende middel Celit voldoet aan vier eigenschappen. Deze worden ook wel de 4 D’s genoemd. We zullen ze kort met je bespreken:

  1. Damp-open – de vocht kan aan het huis ontsnappen zonder vast te blijven zitten in de constructie. Hierdoor heb je geen last van condensatieproblemen en schimmels.
  2. Duurzaam – Celit is een natuurlijk materiaal en biedt zekerheid in alle weersomstandigheden. Denk hierbij aan zware regenval, sneeuw, harde wind of hoge fluctuaties in de temperatuur.
  3. Dempend – een ander groot voordeel is dat het lawaai van buitenaf weet te dempen. Hierdoor wordt je minder snel wakker gemaakt door geluiden van buitenaf. Daarbij zijn de platen winddicht.
  4. Dicht – het voert het water zonder problemen af.

Wat zijn de voordelen van Celit?

Zoals je waarschijnlijk al wel wist kun je met isolatie een hoop geld besparen. Doordat het bijna onmogelijk is voor vocht en lucht om het huis binnen te treden, kun je de verwarming minder hard zetten. Daarnaast heeft Celit een aantal extra voordelen. Naast dat het damp-open is, is het ook nog eens gemaakt van duurzaam materiaal. Dit maakt je nog eens extra milieubewust. Daarbij is het materiaal geluidwerend en heeft de wind geen kans om het huis binnen te treden. Dit zijn voordelen die niet bij elk isolerend middel vanzelfsprekend zijn.

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten