Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Isolatiecertificaten

Tegenwoordig is het heel normaal om het energieverbruik aan te geven bij apparaten die verkocht worden. Met de letters A tot en met G kun je zien hoe zuinig bijvoorbeeld een auto of een nieuwe wasmachine is. Dit kan nu ook met de isolatie van een woning, door middel van een isolatiecertificaat. Met een isolatiecertificaat krijg je inzicht in de prestatie van jouw huis.

Waarom isoleren?

Isoleren heeft meerdere voordelen. Door je huis te isoleren, bespaar je energie. Hierdoor zijn je energierekeningen aanzienlijk lager. Tegenwoordig kun je ook duurzaam isoleren. Dit is nog beter voor je portemonnee. Daarnaast is isoleren ook nog goed voor het milieu. Door minder energie te gebruiken, hoeft dit ook minder aangemaakt te worden en help je de wereld ook nog een beetje.

Waarom een isolatiecertificaat aanvragen?

Als je, je huis goed en duurzaam geïsoleerd hebt, is je huis meer waard. Om dit aan te tonen kun je een isolatiecertificaat aanvragen. Hierdoor heb je zwart op wit staan dat je huis goed geïsoleerd is. Bij verkoop of verhuur kan dit erg in je voordeel werken omdat je de potentiële koper of huurder kan aantonen dat zij ook een lage energierekening zullen hebben omdat hun huis goed geïsoleerd is.

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten