Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Aannemer

Een aannemersbedrijf is iemand die in opdracht van de klant bepaalde klussen kan laten uitvoeren. Vaak gaat het hier om grotere klussen zoals het bouwen van een huis, maar het kan ook om kleinere klussen gaan waarbij diverse bedrijven voor nodig zijn. De aannemer besteedt het uit te voeren werk vaak uit aan andere bedrijven, bijvoorbeeld timmermannen, loodgieters, dakdekkers, enzovoorts. Het komt ook wel eens voor dat de aannemer tegelijk zelf ook bijvoorbeeld timmerman is en dus zelf ook het werk uitvoert.

Als je woningisolatie wilt laten aanbrengen dan zou je kunnen overwegen om een aannemer in te huren. Een aannemer kan al het gedoe voor je uit handen nemen zodat je zelf niet hoeft uit te zoeken wie je precies allemaal moet inhuren.

Wat kost een aannemer?

De prijs van een aannemer is sterk afhankelijk van de uit te voeren klus. Over het algemeen valt wel te zeggen dat je met een aannemer duurder uit bent dan wanneer je zelf de klussen uit zou voeren, maar hoeveel een aannemer rekent verschilt erg per aannemer.

Hoe vind je een goede aannemer?

Het vinden van een goede aannemer is een klus apart. Maar weinig mensen hebben concrete ervaringen met aannemers, terwijl het aanbod juist weer erg groot is. Om een goede aannemer te vinden zou je in eerste instantie vrienden en bekenden om raad kunnen vragen. De kans bestaat dat je daar goede ervaringen met een bepaalde aannemer zult vinden. Vaak doe je er wel verstandig aan om niet direct met een aannemer in zee te gaan, maar bij diverse aannemers een offerte aan te vragen en weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor een klus.

 

Offertes voor aannemers ontvangen?

Kies voor een erkende aannemer en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende aannemers