Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Isolatie drukvast

Drukvaste isolatie is vooral noodzakelijk bij delen van het huis die onderhevig zijn aan druk. Hierbij kan je denken aan vloeren of kelders, maar ook een plat dak komt zeker in aanmerking. Daarnaast kan drukvaste isolatie ook bij andere delen van je woning de nodige voordelen bieden. Er zijn heel wat verschillende soorten drukvaste isolatie te vinden. PUR-platen, foamglas of polystyreen zijn hier enkele voorbeelden van. Gezien drukvaste isolatie nagenoeg altijd in de vorm van platen komt, is het makkelijk om te plaatsen.

Waarom drukvaste platen op het dak kiezen

Hoewel je bij een dak misschien niet dadelijk denkt aan een deel van je woning waar druk op komt te staan, is dit vaak toch het geval. Niet zozeer druk van buitenaf, maar de druk die je zelf creëert wanneer je op het dak loopt. Bij een hellend dak, zal dit niet snel gebeuren, maar een plat dak leent zich tot het gebruik als terras of tuintje. Zeker wanneer je in een stad woont en geen tuin hebt, kan een plat dak hier, mits de nodige investeringen, perfect dienst voor doen. Wanneer je dan niet voor drukvaste isolatie hebt gekozen, ben je haast verplicht om opnieuw te isoleren. Daarom is het beter drukvaste isolatie te kiezen, ongeacht wat je vandaag met het dak doet. Een gratis offerte geeft je een idee van de verschillende opties.

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten