Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Dakisolatie binnenzijde

Een schuin dak isoleren doe je aan de binnenzijde van het dak of aan zowel binnen als buitenzijde. De binnenzijde van dit type dak leent zich perfect tot het plaatsen van isolatie omwille van de houtstructuur je dak ondersteunt. Hiermee heb je al een mooi frame waartussen je isolatie makkelijk vast te hechten is. Het eenvoudigste is om te kiezen voor een isolatie door middel van platen of isolatiedekens. Er zijn meerdere materialen waarin dit mogelijk is en die zich perfect lenen voor dakisolatie aan de binnenzijde. Veel hangt af van je eigen doel en voorkeur. Wil je voornamelijk isoleren op vlak van energie of moet de ruimte ook geluiddicht gemaakt worden? Sommige materialen zijn op beide vlakken uitstekende isolators.

Combineren van platen en vloeibare isolatie

De platen die je gebruikt om te isoleren moet je op maat snijden zodat ze binnen het houten raamwerk van je dak passen. Dit is een werkje dat nauwkeurig uitgevoerd moet worden om koudebruggen te vermijden. Natuurlijk kan het dat je hier en daar wat kieren overhoudt gezien de stijfheid van het materiaal. Deze kieren kunnen opgevuld worden met een tweede isolatiemateriaal dat beschikbaar is in vloeibare vorm. Door middel van een spuitbus vul je snel alle kieren op zodat alles perfect aansluit. Denk hieraan wanneer je een gratis offerte vraagt met betrekking tot de dakisolatie aan de binnenzijde.

 

Offertes voor dakwerken ontvangen?

Kies voor een erkende dakdekker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende dakdekkers