Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Dakisolatie dekens

Tegenwoordig is het mogelijk om je dak op tal van uiteenlopende manieren te voorzien van isolatie. Je kan er voor kiezen om gebruik te maken van cellulose, maar daarnaast is het ook mogelijk om isolatiepanelen te plaatsen. Eveneens een interessante mogelijkheid is kiezen voor zogenaamde isolerende dekens. Deze dekens beschikken niet alleen over prima isolerende eigenschappen, daarnaast zijn ze ook nog eens licht waardoor ze over een prima warmtegeleidingsvermogen beschikken. Denk je er ook aan om voor het isoleren van je dak gebruik te maken van speciale, isolerende dekens? Aarzel dan niet langer en ontdek snel welke voor- en nadelen er hier precies aan verbonden zijn.

Waarom kiezen voor isolatiedekens?

Steeds vaker kiezen mensen er voor om gebruik te maken van isolatiedekens voor het isoleren van hun dak. Er zijn aan het gebruik van dit type isolatie dan ook enkele bijzonder mooie voordelen verbonden die we graag even voor jou op een rijtje zetten:

  • Isolatiedekens kunnen zeer voordelig zijn in aankoop
  • Ze beschikken over een prima warmtegeleidingsvermogen
  • Ze hebben een uitstekende isolerende factor, zowel op thermisch als akoestisch vlak

Isolatiedekens kunnen tot slot niet alleen worden gebruikt als dakisolatie. Ook wanneer je andere delen van je huis op efficiënte wijze wenst te isoleren kan je zonder probleem van dit materiaal gebruikmaken.

Isolatiedekens uit diverse materialen

Wanneer je er voor kiest om gebruik te maken van isolatiedekens dien je er rekening mee te houden dat deze uit verschillende materialen vervaardigd kunnen zijn. Over het algemeen wordt vaak voor het gebruik van steenwol gekozen omdat deze aanzienlijk voordeliger is in vergelijking met bijvoorbeeld plantaardige of dierlijke materialen. Wanneer je gebruik wenst te maken van isolatiedekens voor het isoleren van je dak is het hoe dan ook steeds zeer belangrijk om een objectieve vergelijking uit te voeren tussen de verschillende isolatiebedrijven. Alleen op die manier zorg je er namelijk voor dat je steeds kan rekenen op de best mogelijke prijs.

 

Offertes voor dakwerken ontvangen?

Kies voor een erkende dakdekker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende dakdekkers