Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Dakisolatie voordelen

Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig voor om te investeren in dakisolatie. Het isoleren van je dak brengt dan ook zeer veel interessante voordelen met zich mee. Het belangrijkste voordeel gaat uiteraard schuil in de besparing die op dit vlak kan worden gerealiseerd, maar er is meer. Wat bijvoorbeeld te denken van het aangenamere leefklimaat of het feit dat omgevingsgeluiden van buitenaf zeer eenvoudig beperkt kunnen worden? Wanneer ook jij er aan denkt om je dak te isoleren kan je rekenen op een ruime waaier aan interessante voordelen!

Zeer korte terugverdientijd

Geen enkele andere vorm van isolatie die je kan toepassen in je huis heeft een dergelijke, korte terugverdientijd als dakisolatie. Van warmte weten we namelijk dat het steeds over een stijgende werking beschikt. Deze stijgende werking zorgt er voor dat er niet alleen via de gevel van je huis, maar vooral via het dak bijzonder veel warmte verloren gaat. Door je dak goed te isoleren zorg je er dan ook voor dat dit niet onaanzienlijke warmteverlies in de kiem kan worden gesmoord. Dit zorgt niet alleen voor een veel aangenamer binnenklimaat, daarnaast zal je ook een structurele besparing op je energiefactuur kunnen realiseren.

Meerwaarde voor je huis

Dat het laten plaatsen van dakisolatie een interessante meerwaarde betekent voor je huis blijkt niet alleen uit het feit dat er aanzienlijk kan worden bespaard op het energieverbruik. Verder voorziet het plaatsen van dakisolatie je namelijk van nog een aantal extra interessante voordelen zoals:

  • Geluidsoverlast van buitenaf wordt beperkt
  • Schimmel en ongedierte wordt op efficiënte wijze een halt toegeroepen
  • Je woning krijgt een aanzienlijk beter energielabel waardoor ze in waarde stijgt

Bovenstaande maakt het dus eigenlijk reeds duidelijk, beschik je over een woning waarvan het dak nog niet is geïsoleerd en ben je op zoek naar een interessante meerwaarde voor je huis? In dat geval is het beslist de moeite waard om dakisolatie te voorzien!

 

Offertes voor dakwerken ontvangen?

Kies voor een erkende dakdekker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende dakdekkers