Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Dakkapel isoleren Rockwool

Isolatie is erg belangrijk geworden en ook een uitbouw zoals een dakkapel dient dus naar behoren geïsoleerd te worden. Enerzijds om de energierekening te drukken, anderzijds om ongewenste geluiden buiten te houden of de privacy te verhogen door geluiden binnen te houden. Een materiaal dat zich hier perfect toe leent omwille van zijn prima isolerende eigenschappen op gebied van akoestiek en thermiek is Rockwool. Dit product is gebaseerd op rotswol en ontwikkeld met het doel zeer hoge isolatiewaarden te halen en eenvoudig hanteerbaar te zijn.

De voordelen van Rockwool

Naast hoge isolatiewaarden op zowel thermisch als akoestisch gebied, brengt Rockwool nog enkele andere voordelen met zich mee. Zo is het materiaal bestand tegen veroudering en kan het dus een leven lang blijven zitten zonder aan kwaliteit te verliezen. Daarnaast heeft Rockwool ook brandvertragende eigenschappen zodat het extra veiligheid biedt. Het materiaal is licht en makkelijk te hanteren en te plaatsen. Een optimale isolatie van de dakkapel kan verkregen worden zonder enige hulp te moeten inroepen. Vanzelfsprekend zal men, net als bij andere isolatiematerialen, voornamelijk goed moeten in het oog houden dat er nergens kieren of spleten blijven na de plaatsing. Eventueel kan isolatie in spuitbusvorm gebruikt worden als opvulling hiervan.

Bekijk de website: www.rockwool.be

 

Offertes voor dakwerken ontvangen?

Kies voor een erkende dakdekker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende dakdekkers