Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Dakwerker

Als je isolatie in je woning wilt laten plaatsen, ontkom je bijna niet aan het inschakelen van een dakdekker. Een dakdekker is de deskundige bij uitstek als je het hebt over dakisolatie.

Wat doet een dakdekker?

Een dakdekker zorgt allereerst voor een goede bedekking van het dak, zoals de naam al weggeeft. Daarnaast kan een dakdekker echter ook tal van andere specialiteiten hebben. Denk bijvoorbeeld aan het adviseren van het type dak dat het beste bij je huis past, of het aangeven wat de voor- en nadelen zijn van een bepaald type dak.

Ook kan een dakdekker je adviseren omtrent de te nemen maatregelen om je woning beter te isoleren. Zo kan het bijvoorbeeld helpen om het dak beter te isoleren en zo op de stookkosten te besparen. Een dakdekker kan je hierbij goed adviseren.

Wat kost een dakdekker?

Een dakdekker hoeft lang niet altijd duur te zijn, maar dat is natuurlijk net hoe je het bekijkt. Een dakdekker kost gemiddeld zo’n €40 euro per uur, maar bij dat bedrag komen nog wel reiskosten en materiaalkosten. Je betaalt uiteindelijk dus meer dan dat.

Je kunt er verstandig aan doen om bij diverse dakdekkers een offerte op te vragen. Doordat dakdekkers veelal maatwerk verrichten verschilt de prijs sterk tussen diverse bedrijven. Het vergelijken is daarom al snel lonend.

Je vindt diverse dakdekkers door in je vrienden- en kennissenkring na te vragen of iemand ervaring heeft met een bepaalde dakdekker. Dit zal vaak niet het geval zijn, tenzij iemand net een nieuwe woning heeft laten bouwen; een dakdekker heb je vaak maar zelden nodig, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een elektricien of loodgieter.

 

Offertes voor dakwerken ontvangen?

Kies voor een erkende dakdekker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende dakdekkers