Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Isolatie garage

Dat een goede isolatie van de woning heel wat besparingen met zich meebrengt, is vandaag de dag algemeen geweten. Bij een nieuwbouwwoning wordt gestreefd naar een energiezuinige of zelfs passieve woning en de meeste bestaande woningen worden omgebouwd tot een woning die tenminste een behoorlijke basisisolatie kent. Vaak wordt hier de nodige moeite ingestoken en dito kosten. Uiteindelijk zijn dit investeringen die zichzelf terugverdienen, soms zelfs op zeer korte termijn. Een plek in het huis die echter vaak over het hoofd gezien wordt, is de garage. Vreemd, want ook hier staan vaak kostbare spullen zoals machines, auto’s, bromfietsen en dergelijke meer. Wanneer de garage niet of onvoldoende geïsoleerd is is dit bouwwerk onderhevig aan grote temperatuurverschillen wat in sommige gevallen een snellere slijtage of schade met zich meebrengt.

Garage isoleren

Welke isolatie hoort in de garage?

Een garage ga je meestal niet isoleren op vlak van geluid, hoewel het in sommige gevallen wel nuttig zou zijn. Denk maar aan de vele jongeren die hun garage als repetitielokaal voor een muziekgroepje gebruiken. De isolatie die wel nodig is, betreft alles wat met warmteverlies te maken heeft en bijgevolg ook energie. Zeker wanneer de wasmachine of droger in de garage staan, zullen kou in de winter en hitte in de zomer niet zonder gevolgen blijven. Vraag hier alvast een gratis offerte aan zodat je garage binnenkort ook geïsoleerd is.

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten