Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Spouwmuurisolatie garantieregeling

Veel mensen denken dat er na het plaatsen van isolatie geen problemen kunnen optreden. Het tegendeel is echter waar. Om eventuele problemen op efficiënte wijze te laten verhelpen wordt er door gespecialiseerde bedrijven steeds een bepaalde garantie aangeboden. Door aanspraak te maken op deze garantie ben je er als klant van verzekerd dat je kan rekenen op een optimale, isolerende werking van je spouwmuurisolatie met een dito rendement.

Welke garantie wordt er precies geboden?

De garantie die wordt geboden op de plaatsing van spouwmuurisolatie bestaat eigenlijk uit verschillende onderdelen. Er geldt dan ook met name een bepaalde garantie voor:

  • De deugdelijkheid van het isolatiemateriaal evenals de manier waarop deze in de spouwmuur is aangebracht.
  • De isolatiewaarde van het isolatiemateriaal.
  • Het uitsluiten van rot en schimmel.
  • De spouwmuurisolatie niet zorgt voor aantasting van de zogenaamde spouwmuurankers.
  • Er geen vochtdoorslag kan optreden.

Er kan uitsluitend aanspraak worden gemaakt op bovenstaande garantieregelingen wanneer de spouwmuurisolatie is aangebracht door een professioneel bedrijf. Mensen die er voor kiezen om zelf hun spouwmuur te isoleren zullen er dan ook steeds zeker van moeten zijn dat de isolatie op correcte wijze is aangebracht. Is dat niet het geval, dan zal je zelf moeten instaan voor mogelijke kosten met betrekking tot het oplossen van het probleem dat zich stelt.

Garantieperiode van 10 jaar?

Er wordt wel eens gezegd dat er steeds op isolatie een garantieperiode wordt gegeven van 10 jaar. Dat is in de praktijk echter niet altijd het geval. De garantievoorwaarden die een bedrijf hanteert voor het plaatsen van spouwmuurisolatie kunnen onderling namelijk aanzienlijk verschillen. Het gaat hierbij niet alleen om het type garantie dat wordt geboden, maar tevens om de periode. Goed de garantievoorwaarden van verschillende gespecialiseerde bedrijven vergelijken is dan ook van cruciaal belang wanneer je van je spouwmuurisolatie wenst te kunnen genieten door gebruik te maken van een zo optimaal mogelijke garantie.

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten