Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Spouwmuurisolatie Granublow

Indien de constructie van je huis bestaat uit spouwmuren en je deze nog niet geïsoleerd hebt, kun je kiezen voor spouwmuurisolatie van Granublow. Dit is een materiaal die je kunt gebruiken om achteraf de spouwmuren na te isoleren.

Wat is Granublow spouwmuurisolatie precies?

De Granublow is een isolatiemiddel dat geschikt is voor de isolatie van spouwmuren. Het materiaal wordt middels gaten in de muur gespoten, waardoor er tussen de muren een isolatielaag bevindt die lucht en vocht tegen moet houden. In sommige gevallen (afhankelijk van de situatie) wordt het isolatiemateriaal van bovenaf tussen de muren gestopt.

Deze manier van isoleren wordt op alle panden en huizen toegepast die over spouwmuren beschikken. Dit kunnen eengezinswoningen of meergezinswoningen zijn. Als je in een rijtjeshuis woont, is het verstandig te informeren naar de plannen van de buren wat betreft isolatie. In veel gevallen komen buren er onderling samen uit en kunnen ze een deel van de kosten samen ophoesten. Granublow is zelfs bij een zware regenbui of natte periodes waterafstotend. Dit betekent dat vocht geen kans maakt en het de constructie van je huis bespaart van condensatie. Ook kan het isolatiemateriaal niet rotten en kunnen knaagdieren er niet doorheen komen met hun tanden.

Wat zijn de voordelen van Granublow isolatie?

Het isolatiemateriaal garandeert dat het in de zomers koel blijft en in de winter warm. Dit betekent dat zowel de airconditioning als de verwarming minder hard hoeft te werken wat je terug gaat zien op de energierekening. Het isoleren van je woning kan een flinke investering zijn. Maar bewezen is dat deze zich in de meeste gevallen binnen maximaal drie jaar weer terugbetaald. Daarom is het isoleren met Granublow zeker het overwegen waard!

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten