Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Homatherm

De afgelopen jaren nemen steeds meer mensen het besluit om hun huis te laten isoleren. Het isoleren van je huis is één, maar nu bestaat er ook nog duurzaam isoleren. Het Duitse bedrijf Homatherm levert duurzame isolatiematerialen.

Wat is de werkwijze van Homatherm?

De isolatieproducten van Homatherm zijn duurzaam. Het bedrijf beweert zelf dat ze geïnspireerd worden door moedernatuur en dat ze gebruik willen maken van haar krachten. Dat klinkt allemaal heel leuk en aardig, maar hoe doen ze dat dan precies?

Dit doet Homatherm door te kiezen voor ecologische producten. De isolatiematerialen die Homatherm in het assortiment heeft, zijn van hout en cellulose. De combinatie van deze materialen resulteert in drukvaste isolatieplaten. Door de planken in lengte en dikte aan te passen creëert het bedrijf de perfect passende isolatie voor bij jou thuis.

Wanneer je er voor kiest om je huis te laten isoleren, kies je er voor om een bijdrage te leveren aan het verminderen van de CO2-uistoot. Op het moment dat je kiest voor de service van Homatherm doe je er nog een schepje bovenop. Dan ben je extra milieubewust bezig!

Wat zijn de voordelen van isoleren?

Door een isolatielaag aan te brengen tussen de constructie van het huis, bescherm je je huis tegen hitte, kou, vocht en lawaai. Doordat het na het isoleren onmogelijk wordt voor warme en koude lucht het huis binnen te treden, hoeven de verwarming in de winter en de airconditioning in de zomer minder hard te werken.

Ook is het materiaal vochtafwerend wat er voor zorgt dat de constructie van je huis langer mee gaat. En daarbij wordt de leefomgeving er voor jou en je medebewoners door de lagere luchtvochtigheid gezonder op.

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten