Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Isofloc

Isofloc is een isolatiebedrijf dat gevestigd zit in Brummen. Het bedrijf is al jaren marktleider op het gebied van isolatie door middel van blaastechnieken. In dit artikel leggen we uit hoe deze blaastechnieken precies werken en wat het cellulose isolatiemateriaal van Isofloc precies inhoudt.

Hoe gaat Isofloc te werk?

Wanneer de constructie van je huis bestaat uit spouwmuren, wordt er vaak voor gekozen om het isolatiemiddel in de tussenruimte te blazen of te spuiten. Dit doet men aan de hand van gaten die het in de muur boort. In principe zijn er niet veel gaten nodig om het huis te isoleren, dus blijft het huis mooi intact. Ook zou je er voor kunnen kiezen (afhankelijk van de situatie) om het isolatiemiddel van bovenaf in te brengen. De gebruikte blaasmachines (om het isolatiemateriaal tussen de muren te brengen) zijn van hoge kwaliteit en garanderen een goede vulling. Die vulling is uitermate belangrijk, anders hebben vocht en lucht alsnog vrij spel. De methode is vrij eenvoudig. Hierdoor hoef je geen bouwvergunning aan te vragen en zit je ook niet weken in de chaos. In de meeste gevallen duurt het isoleren van een huis hooguit twee werkdagen. Dit hangt natuurlijk af van de grootte van het huis.

Wat is Isofloc Cellulose precies?

Isofloc Cellulose zijn isolerende vlokken die met een blaasmachine tussen de muren wordt gespoten. Als je de buitenkant van de muur mooi wil houden, zou je de cellulose ook middels de vloeibare variant op de muur kunnen laten spuiten. Deze stof heeft een aantal belangrijke eigenschappen. Zo houdt het warmte en kou tegen en is het geluidswerend. Doordat koude lucht niet binnen kan komen, hoeft de verwarming minder werk te verzetten om de ruimtes in je pand of huis op temperatuur te brengen. Dit kan een hoop geld op jaarbasis besparen!

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten