Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Kooltherm platen

Kooltherm platen is een soort van isolatiemateriaal dat gemaakt is van hardschuim. Het heeft een vrij hoge isolatiewaarde. Doordat het zo goed isoleert is er minder materiaal nodig en kan er dus met smallere platen gewerkt worden. Het is dus ruimtebesparend, ideaal voor in kleinere woningen.

Wat zijn de kosten van kooltherm platen?

Kosten per vierkante meter voor isolatie met kooltherm platen beginnen al bij slechts €5 euro per vierkante meter. Echter dit is de dunste plaat en geeft dus de minste isolatie. De kosten per vierkante meter kunnen oplopen tot €25 euro per vierkante meter. Kooltherm is dus ontzettend flexibel in de mogelijkheden wat betreft budget en gewenste isolatie.

Wat zijn de voordelen van koolthermisolatie?

Kooltherm platen hebben door de hoge dichtheid een grote isolatiewaarde. Het werkt dus erg ruimtebesparend. Daarnaast is het milieuvriendelijk materiaal waarvan het gemaakt is en is het door zijn lichte gewicht erg makkelijk aan te brengen. Hierdoor is het zowel voor renovatie als voor nieuwbouw erg geschikt. Dankzij het materiaal en de hoge dichtheid is kooltherm ontzettend brandveilig en het wordt dan ook veel gebruikt in openbare gebouwen.

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten