Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Vloerisolatie korrels

Het gebruik van isolerende korrels lijkt bij vloeren een klein beetje te zijn achterhaald. De praktijk leert ons echter iets helemaal anders. Voor het isoleren van bijvoorbeeld een kruipruimte bieden isolerende korrels enkele zeer interessante mogelijkheden. De korrels zijn bijvoorbeeld zeer licht waardoor ze eenvoudig op de moeilijkst te bereiken plaatsen kunnen worden aangebracht. Bovendien zorgt het isoleren van je vloer met deze speciale korrels er ook nog eens voor dat de onderliggende ruimte te allen tijde bereikbaar blijft. Ben je ook van plan om vloerisolatie te plaatsen en wil je graag weten of deze isolerende korrels ook voor jou een interessante meerwaarde kunnen betekenen? Wij zetten graag alle aspecten van dit isolatiemateriaal even voor jou op een rijtje.

Rendement van isolerende korrels

Voordat je voor isolatiekorrels voor het isoleren van je vloer gaat kiezen is het belangrijk om er bij stil te blijven staan dat er verschillende soorten korrels op de markt terug te vinden zijn. We onderscheiden wat dat betreft bijvoorbeeld de gewone isolatiekorrels van de witte isolatieparels met een HR+ rendement. Wie iets meer geld ter beschikking heeft en vooral een echt optimale isolatiewaarde belangrijk vindt kan ook kiezen voor grijze isolatieparels. Deze halen het allerhoogste rendement en zorgen voor een optimale besparing op je energiefactuur.

Voordelen van isolatiekorrels

Aan het gebruik van isolatiekorrels voor je vloerisolatie zijn tal van zeer interessante voordelen verbonden, namelijk:

  • Isolatiekorrels zijn zeer voordelig.
  • Ze zijn bijzonder geschikt voor het isoleren van lastig te bereiken ruimtes, bijvoorbeeld onder de vloer.
  • Ze zorgen voor een prima bescherming van leidingen in de kruipruimte.
  • Isolatiekorrels beschikken over een optimale isolatiewaarde waardoor ze een prima bescherming bieden tegen warmteverlies.
  • Isolatiekorrels zijn niet alleen voordelig en veilig, bovendien zijn ze ook nog zeer milieuvriendelijk.

Wanneer je met andere woorden je vloer op een financieel interessante manier, maar toch op zeer kwalitatieve wijze, wenst te isoleren is het beslist de moeite waard om daarvoor gebruik te maken van isolerende korrels.

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten