Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Spouwmuur na-isoleren

Koop je een oude woning die niet voorzien is van isolatie, dan is een lege spouwmuur een geschenk uit de hemel. Een spouwmuur is eenvoudig na te isoleren, vraagt weinig voorbereiding en zal grote besparingen met zich meebrengen. Bovendien hoef je niet zelf een spouwmuur te bouwen en zal je bewoonbare ruimte niet verkleinen doordat je isolatie plaatst. Het enige waar je voor moet zorgen is toegang langs welke de isolatie in de spouw geplaatst kan worden. Afhankelijk van de grootte van de muur zal je één of meerdere plaatsen moeten voorzien om de hele spouw te kunnen opvullen.

Keuze van materiaal

Wanneer je een bestaande spouw wilt opvullen zonder afbraakwerken, ben je enigszins beperkt in de keuze van je isolatiemateriaal. Alles wat verkrijgbaar is in de vorm van panelen of dekens is geen optie omdat dit niet in je spouw gebracht kan worden zonder deze eerst bloot te leggen. Je kiest dus voor isolatie die in vloeibare of verkapte vorm komt. Isofloc is hier uiterst geschikt voor. Dit zijn allemaal kleine stukjes gerecycleerd krantenpapier die in je spouwmuur geblazen kunnen worden tot het helemaal vol zit. Er zijn nog enkele andere materialen die ook onder druk aangebracht kunnen worden. Een gratis offerte voorziet je alvast van alle nodige informatie betreffende de mogelijkheden en de prijzen. En voor je het weet is je spouw helemaal gevuld met isolatie.

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten