Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Pan-terre

Er zijn heel wat verschillende isolatiematerialen op de markt. Eén daarvan is Pan-terre. Dit is een ecologische isolatiemateriaal waardoor je extra duurzaam bezig bent. In dit artikel vertellen we je meer over Pan-terre en brengen we de voordelen van een geïsoleerd huis in kaart.

Wat is Pan-terre precies?

Zoals je al wel duidelijk is, is Pan-terre een isolatiemateriaal. Dit materiaal bestaat uit twee celluloseproducten, namelijk vlasvezels en gerecycleerd papier. Deze producten worden samengeperst waardoor er isolerende panelen ontstaan die tussen de wanden en het dak geïnstalleerd kan worden. Het isolatiemateriaal is duurzaam. Dit komt omdat papier opnieuw gebruik wordt en omdat er gebruik gemaakt wordt van het ecologische cellulosemateriaal. Het isolatiemateriaal Pan-terre kan voor verschillende bouwwerkzaamheden gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan éénpersoonswoningen of rijtjes huizen. Het isolatiemiddel is geschikt voor wanden, vloeren en het dak.

Wat zijn de voordelen van isoleren met Pan-terre?

De isolatiematerialen zorgen ervoor dat er geen vocht en lucht door de muren kan komen. Hierdoor kan je verwarming gewoon ongestoord haar werk doen en heb je geen last van koude of warme lucht van buitenaf. Dit levert je een energiebesparing op en daarbij help je mee aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Al met al is een geïsoleerd huis meer waard dan een huis die niet geïsoleerd is!

Een andere belangrijke eigenschap van het isolerende materiaal is dat het geluidswerend is. Dit betekent dat geluiden van buitenaf niet tot nauwelijks binnen kunnen komen. Hierdoor verbetert je nachtrust, helemaal als je in drukbevolkte gebieden van het land woont. Het isoleren van je huis is de toekomst! Steeds meer mensen laten hun huis isoleren om gebruik te maken van de energiebesparing én een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Als iedereen zijn huis laat isoleren kan dit de wereldwijde CO2-uitstoot met 10% doen verminderen. Wanneer laat jij je huis isoleren?

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten