Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Passieve energiewoning

De laatste jaren is de energieprijs flink gestegen. Om deze reden doen steeds meer huishoudens er alles aan om energie te besparen en streven ze een passieve energiewoning na. Door bewust met de beschikbare energie om te gaan, kun je een hoop euro’s per jaar besparen.

Wat verstaan we onder een passieve energiewoning?

Bij een passieve energiewoning wordt energie opgewekt met passieve energie. De woning is slim ontworpen, waardoor het zonlicht de temperatuur in de woning aangenaam houdt. Ook het isoleren van een woning draagt hier aan bij, omdat er dan minder energie nodig is om het huis te verwarmen.

Datzelfde geld voor de zomer. In de zomer is er minder frisse of koude lucht nodig, omdat de warme lucht buiten het huis gehouden wordt. Uiteindelijk kun je dus stellen dat het isoleren van je huis een grote bijdrage levert een passieve energiewoning.

Welke voordelen levert dit voor jou op?

Dit levert een hoop voordelen op. Zo bespaar je energie, omdat je de verwarming minder hard hoeft te werken. Er wordt immers nauwelijks tot geen warme lucht verspilt. Hierdoor bespaar je stookkosten, wordt je huis meer waard en draag je ook bij aan een beter milieu.

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten