Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

PUR

PUR isolatie is één van de meest isolerende materialen die vandaag op de markt te vinden zijn. PUR heeft een hoge lambda-waarde en gaat warmteverlies op een uitstekende manier tegen. Het is dan ook een veelgebruikt isolatiemateriaal. Bovendien is het erg makkelijk in gebruik. Je kan het perfect zelf plaatsen en het is direct afwerkbaar. Er zijn drie manieren om met PUR te werken. Je kan gebruik maken van PUR platen, je kan met PUR uit spuitbussen werken of met een combinatie van beide. Vooral deze laatste manier zal een perfecte isolatie van je woning mogelijk maken.

PUR in de praktijk

Wanneer je isoleert met PUR is het handig om platen te gebruiken voor de grotere delen van de te isoleren oppervlakte. Deze platen kunnen op maat gesneden worden, ze hebben een hoge isolatiewaarde, een gegarandeerde dikte en zijn snel zelf geplaatst. Het nadeel van platen zijn de kleine kiertjes die je onvermijdbaar krijgt aan randen en hoeken. Deze kan je opvullen met de PUR spuitbussen. Zo zorg je ervoor dat er geen millimeter onbedekt blijft en je woning perfect geïsoleerd is. Bij bestaande woningen met een spouw kunnen de spuitbussen gebruikt worden om te isoleren zonder eerst te moeten afbreken. Dit zal wel duurder zijn dan gebruik van PUR platen. Vraag een gratis offerte om na te gaan welke manier de interessantste is voor jou.

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten