Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Spouwmuurisolatie inblaaswol

Inblaaswol bestaat vandaag de dag in tal van verschillende vormen. We onderscheiden wat dat betreft bijvoorbeeld glaswol van steenwol. In principe kennen we dit materiaal vooral van de klassieke isolatieplaten, maar wat veel mensen niet weten is dat ze ook in de spouwmuur ingeblazen kunnen worden. Op deze manier kan je rekenen op de unieke voordelen die verbonden zijn aan het gebruik van dit type isolatiemateriaal terwijl na-isoleren steeds op zeer efficiënte wijze en vaak reeds binnen één dag kan gebeuren.

Voordelen van inblaaswol als spouwmuurisolatie

Aan het gebruik van inblaaswol als spouwmuurisolatie zijn tal van interessante voordelen verbonden. Je kan bij dit type isolatie dan ook rekenen op:

  • Een hoge isolatiewaarde, niet alleen in het begin, maar ook later.
  • Eenvoudig toe te passen bij zowel renovatie als nieuwbouw.
  • Een optimale vulling en verdeling in de spouw zonder dat er gevaar is voor inzakken.
  • Een prima bescherming tegen vochtdoorslag.
  • Vorst- en vochtwerend.

Wil je eveneens kunnen rekenen op bovenstaande voordelen en zou je graag op zo efficiënt mogelijke wijze je spouwmuur willen isoleren? In dat geval is het beslist de moeite waard om gebruik te maken van inblaaswol als isolatiemateriaal!

Na-isoleren binnen de 24 uur

Wanneer je er voor hebt gekozen om een oudere woning aan te kopen en deze over een niet-geïsoleerde spouwmuur beschikt hoef je nog niet meteen te vrezen voor een torenhoge energiefactuur. Door middel van inblaaswol beschik je namelijk over een uitstekende mogelijkheid om je spouwmuur te isoleren zonder dat je hierbij rekening dient te houden met hoge kosten of een lange werktijd. Gebruikmaken van inblaaswol als isolatiemateriaal bij een spouwmuur is niet alleen financieel interessant, bovendien kan het doorgaans binnen 24 uur worden toegepast en dat zonder dat er een vervelende, indringende geur wordt veroorzaakt. Op deze manier beschik je dan ook snel en zonder veel overlast over een optimaal geïsoleerde spouwmuur.

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten