Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Verbouwing energiewinst

Als je wilt gaan verbouwen of misschien zelfs al bezig bent met verbouwen, is dat het ideale moment om meteen aan de isolatie van de woning te werken. Juist als je aan het verbouwen bent ligt de boel toch al overhoop, zit je toch al in de rommel en zijn er wellicht al bouwvakkers aan het werk. Kortom: plan bij een verbouwing ook meteen de verbetering van de isolatie!

Wat kan er allemaal beter qua isolatie?

Natuurlijk verschilt het erg per woning wat er op het gebied van isolatie beter zou kunnen. Toch zijn er wel een aantal richtlijnen voor te geven. Zo kun je zelf wel nagaan wat er allemaal al qua isolatie aan jouw woning is gebeurd. Misschien heb je nog enkel glas, dan zou dat al een eerste verbeterpunt zijn. Ook zijn er genoeg woningen die wel een spouwmuur hebben, maar waar de spouw zelf leeg is. Dat zou een goed moment zijn om de spouw op te vullen met isolatiemateriaal. Wist je dat het aanbrengen van isolatie in de spouw zo een €900 euro kost en je daarmee al snel €300 euro per jaar kunt besparen aan verminderde energiekosten?

Wie kan me hierin adviseren?

Isolatie is een lastig fenomeen. Het is een heel karwij om te zorgen dat de isolatie van je woning tip top in orde is, en daarom zijn er gelukkig mensen die je daarbij kunnen helpen. Ook in jouw omgeving zijn er bedrijven die gespecialiseerd zijn op het gebied van isolatie. Mocht je die niet weten te vinden, dan kun je altijd nog timmerlieden of aannemers benaderen. Vaak zijn zij er ook wel kundig in of hebben ze adressen voor je waar je met je vragen terecht zou kunnen. Het lijkt misschien zonde van je geld om isolatie aan te laten brengen, zeker omdat de kosten al snel in de duizenden euro’s lopen, maar vergeet vooral niet dat je het over een periode van enkele jaren alweer hebt terugverdiend! Daarna hebben we het over pure winst.

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten