Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Vloerisolatie camper

Indien je er voor hebt gekozen om een camper aan te kopen en er mee de wereld te verkennen is het belangrijk om je te wapenen tegen de invloeden vanuit het weer. Wanneer je met je camper op avontuur gaat spreekt het namelijk voor zich dat je het niet koud wilt hebben tijdens het eten of het slapen of gewoon wanneer je onderweg bent. Ter voorkoming van warmteverlies in de camper wordt er tegenwoordig voor gekozen om gebruik te maken van doorgedreven isolatie. Deze isolatie wordt niet alleen in de wanden van de camper geplaatst, maar ook op of onder de vloer. Door het aanbrengen van een isolatie wordt vertoeven in je camper in ieder geval meer dan ooit een feest.

Gebruikmaken van een isolatie vloerplaat

Eén van de meest voor de hand liggende mogelijkheden om de vloer van je camper te isoleren is door gebruik te maken van een zogenaamde isolatieplaat. Een isolatieplaat zorgt er niet alleen voor dat het geluid in de camper wordt beperkt, bovendien zorgt het ook nog eens voor een prima bescherming tegen warmteverlies. Een isolerende vloerplaat voor in je camper kan worden geleverd in verschillende kleuren en kan bovendien eenvoudig versneden worden. Standaard worden de meeste van deze isolerende platen echter geleverd met als afmetingen 200 cm bij 100 cm.

Voordelen van vloerisolatie in campers

Net als een huis is het ook in een camper belangrijk om potentieel verlies aan warmte tegen te gaan. In deze situatie gaat het niet zozeer om het beperken van het energieverbruik, maar vooral om het aangenamer maken van het klimaat in de camper. Vooral bij oudere campers is het vaak van cruciaal belang om een goede isolatie te voorzien ter voorkoming van bijvoorbeeld koudebruggen. Vandaag de dag maken steeds meer campers ook gebruik van vloerverwarming. Bij een niet-geïsoleerde ondergrond gaat er in deze situatie zeer veel warmte verloren waardoor de doeltreffende werking van vloerverwarming helaas teniet wordt gedaan.

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten