Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Vloerisolatie folie

Vloerisolatie folie vormt een ideale mogelijkheid om je vloer te isoleren en zo warmteverlies te voorkomen. Door gebruik te maken van vloerisolatie folie zorg je er bovendien voor dat de gemiddelde temperatuur van je vloer zal stijgen en krijgt ook opstijgend vocht uit de kruipruimte op deze manier geen kans meer. Over het algemeen valt vloerisolatie folie ook zeer eenvoudig te plaatsen waardoor het eveneens een prima mogelijkheid vormt voor doe-het-zelvers. Wij zetten de belangrijkste kenmerken van vloerisolatie folie in ieder geval even voor jou op een rijtje.

Vloerisolatie folie uit meerdere lagen

Wanneer je er voor kiest om vloerisolatie folie te laten plaatsen wordt er steeds folie aangebracht die bestaat uit meerdere lagen. Tussen de verschillende lagen bevindt zich stilstaande lucht waardoor niet alleen het vocht uit de kruipruimte tegen wordt gehouden, maar ook warmteverlies wordt voorkomen. Je dient er rekening mee te houden dat de zogenaamde RC-waarde sterk afhankelijk is van het type vloerisolatie folie waar gebruik van wordt gemaakt. Een goede vergelijking uitvoeren tussen de verschillende mogelijkheden die er op dit vlak op de markt terug te vinden zijn is dan ook zeer interessant.

Voordelen van vloerisolatie folie

Hoewel je vandaag de dag een keuze kan maken uit tal van interessante mogelijkheden wanneer het aankomt op het isoleren van je vloer is vloerisolatie folie door de jaren heen steeds populairder geworden. Er zijn dan ook verschillende voordelen aan verbonden, namelijk:

  • Vloerisolatie folie is relatief voordelig aan te kopen.
  • Vloerisolatie folie beschikt over een prima isolerende werking.
  • Vloerisolatie folie kan in nagenoeg alle gevallen worden aangebracht, ook wanneer de kruipruimte slechts over een beperkte hoogte beschikt.

Denk je er met andere woorden ook aan om je vloer te isoleren en zou je graag willen kunnen genieten van bovenstaande voordelen? In dat geval is het beslist de moeite waard om te kiezen voor isolatie folie!

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten