Vloerisolatie kruipruimte

De kruipruimte van een huis is de ruimte die zich bevindt tussen de vloer en de bodem. Vaak is dit een kleine ruimte die zo een dertig tot vijfendertig centimeter hoog is. Bij een grotere kruipruimte spreken we van een grote kruipruimte. Deze biedt meer mogelijkheden op het gebied van isolatie dan een kleine kruipruimte, maar er zullen ook meer kosten bij komen kijken.

Waarom de kruipruimte isoleren

Er zijn heel wat goede redenen om de kruipruimte goed te isoleren. In de eerste plaats zal dit kostenbesparend werken. Dit komt doordat een slecht geïsoleerde kruipruimte opkomend vocht en gassen toelaat om door te dringen in je huis. Dit zorgt enerzijds voor een ongezonde woonomgeving en anderzijds voor problemen met je vloer. Voor je het weet heb je allerhande kosten om je woning terug gezond te krijgen. Een goede vloerisolatie en isolatie van de kruipruimte vermijden deze problemen.

Wat zijn de kosten voor vloerisolatie

Vloerisolatie bij een kruipruimte hoeft absoluut niet duur te zijn. Er is een ruime keuze in mogelijke materialen in diverse prijsklassen. Vraag een gratis offerte aan en je ziet dadelijk dat de kosten binnen een korte tijd is teruggewonnen. Alleen al door de energiebesparing die hiermee gepaard gaat. Afhankelijk van de ruimte die je hebt, kan je kiezen voor een isolatie van de vloer, een isolatie van de bodem of een combinatie van beiden.

Wat kost isolatie voor jouw woning?

Benader meerdere isolatiebedrijven in jouw regio en vraag tot 4 vrijblijvende offertes op. Leg het aanbod naast elkaar en vind de beste vakman voor jouw klus.

Vind de beste vakman

Vergelijk offertes van isolatiebedrijven