Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Voorbehoud bouwkeuring?

Bij het kopen van een huis kunnen er een hoop dingen misgaan en dat wil je natuurlijk zien te voorkomen. Maar wat als je je droomhuis bent tegengekomen, het perfecte plekje, helemaal jouw stijl, het voelt goed en de prijs klopt. Soms is dat echt te mooi om waar te zijn, maar toch wil je het niet uit je vingers laten glippen. Het huis is wat aan de oude kant en je weet het niet zeker of alles wel goed is. Voor dit soort situaties is het misschien verstandig om niet alleen een bod te doen op voorbehoud van financiering maar ook op voorbehoud van bouwkeuring.

Mag dat?

Ja, dit mag zeker. Dit kan gewoon als ontbindende factor worden opgenomen in de koopovereenkomst zodat als het echt niet goed is je er nog makkelijk vanaf kunt. Wel zijn er voorwaarden waar deze aan moeten voldoen. Let erop dat het goed geformuleerd is dat alles er duidelijk instaat. Wel is er vaak enige spoed met deze regeling, dit om extra tijd, gedoe en teleurstelling te voorkomen. Is het rapport goed dan kun je namelijk gelijk overgaan tot het werkelijk aankopen van jouw droomhuis.

Wat te doen na de koop?

Vooral bij de aankoop van een bestaand huis is het raadzaam om eens te kijken hoe het staat met de woonisolatie. Oudere huizen zijn soms vochtig en dit is niet goed voor een gezond leefklimaat. Een goede isolatie en ventilatie van je huis zijn daarbij zeer belangrijk en kunnen je niet alleen een gezond leven, maar daarbij ook een lage energierekening geven.

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten