Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Schelpen isolatie zelf plaatsen

Het zelf plaatsen van isolatie in de woning is door de jaren heen zeer populair geworden. Mensen zijn in gaan zien dat het aanbrengen van isolatie eigenlijk niet zo moeilijk is. De kosten die ze op vlak van uurtarief konden besparen door zelf het werk uit te voeren konden ze vervolgens opnieuw gebruiken om te investeren in nieuwe isolatie. Ook schelpen isolatie kan in principe perfect zelf geplaatst worden, al zijn er naast de voordelen ook enkele nadelen aan verbonden waar je rekening mee zal willen houden.

Voordelen zelf schelpen isolatie plaatsen

In het geval van schelpen isolatie is dat op zich zonder probleem mogelijk. Daar komt bij dat je een behoorlijk bedrag kan uitsparen op het uurloon dat door het gespecialiseerd bedrijf in rekening wordt gebracht. Hoe interessant het zelf plaatsen van schelpen isolatie op het eerste zicht ook mag lijken, er zijn toch ook enkele nadelen aan verbonden die je maar beter niet over het hoofd kan zien.

Nadelen zelf schelpen isolatie plaatsen

Zoals aangegeven kan het best interessant zijn om schelpen isolatie zelf te plaatsen in je kruipruimte, maar in een dergelijke situatie zijn er toch enkele nadelen waar je toch graag ook rekening mee moet houden, namelijk:

  • Schelpen isolatie wordt doorgaans altijd geplaatst met een pomp. Wanneer je deze niet voor handen hebt moet je op dit vlak rekening houden met extra kosten.
  • De garantievoorwaarden waar je op kan rekenen kunnen worden beperkt omdat de isolatie niet door het bedrijf in kwestie zelf wordt geplaatst.
  • Lang niet iedereen is zomaar in staat om vast te kunnen stellen of schelpen isolatie voor zijn of haar kruipruimte al dan niet geschikt is. Het professionele advies van een gespecialiseerd bedrijf kan hier een goede uitkomst in bieden.

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten